Ontbijt, brunch en picknick

Ontbijt

Luxe ontbijt

Wij verzorgen een heerlijk ontbijt en bezorgen dit thuis. Het luxe ontbijt is voorzien van een aantal verse broodjes, beleg en een gekookt eitje. Ook koffie, thee en andere drankjes kunnen niet ontbreken en zelfs het servies en bestek leveren we mee. Om het af te maken nog wat vers fruit een krant of bonbons en het luxe ontbijt is helemaal compleet!

1 persoon € 29,95
2 personen € 39,95

Wij bezorgen tussen 8 en 10 uur de goed gevulde mand. De bezorgkosten in Vollenhove zijn € 3,50. Buiten Vollenhove op aanvraag.  *de inhoud van het ontbijt kan afwijken. Mogelijk van dinsdag t/m zaterdag. 


Kinder ontbijt

Natuurlijk denken we ook aan de kinderen. Zo kunt u een heerlijk kinder ontbijtje bestellen voorzien van een leuk cadeautje! Vier lekkere verse broodjes, zoet beleg, fristi en chocomel, maar natuurlijk kan een Kinder Surprise Ei niet ontbreken om dit ontbijt compleet te maken.

Per kind € 7,50

Wij bezorgen tussen 8 en 10 uur de goed gevulde tas. De bezorgkosten in Vollenhove zijn € 3,50. Buiten Vollenhove op aanvraag.  *alleen te bestellen i.c.m. het ontbijt voor volwassenen, de inhoud van het ontbijt kan afwijken. Mogelijk van dinsdag t/m zaterdag. 


Brunch

Brunch

Iets te vieren? Of gewoon gezellig? Lekker brunchen kan al vanaf twee personen. Met ruim voldoende verse broodjes, zoet en hartig beleg, vers fruit, verschillende dranken en een salade is de tafel in overvloed gedekt. Wij leveren dit inclusief bestek en servetjes in een leuke mand.

Vanaf 2 personen € 22,50 p.p.

Wij bezorgen de brunch tussen half 11 en half 12. De bezorgkosten in Vollenhove zijn € 3,50. Buiten Vollenhove op aanvraag. *de inhoud van de brunch kan afwijken. Mogelijk van dinsdag t/m zaterdag. 


Brunch kinderen

Zijn er ook kinderen die gezellig mee brunchen? Dan hebben we daar ook een lekkere optie voor! Met vier verschillende broodjes, ei, drinken en zout en hartig beleg.

Vanaf 1 kind € 7,50 p.p.


Wij bezorgen de brunch tussen half 11 en half 12. De bezorgkosten in Vollenhove zijn € 3,50. Buiten Vollenhove op aanvraag. *alleen te bestellen i.c.m. het ontbijt voor volwassenen, de inhoud van de brunch  kan afwijken. Mogelijk van dinsdag t/m zaterdag. 


Picknick

Picknick

Mooi weer? Ga lekker het park of het bos in met een goed gevulde picknickbox! De box is gevuld met salade, zoete en hartige broodjes, wraps, fruit, yoghurt en nog veel meer! Inclusief borden, bestek en bekertjes.

De box is gevuld voor 2 personen en kost € 22,50 p.p.

Wij bezorgen de picknick tussen half 11 en half 12. De bezorgkosten in Vollenhove zijn € 3,50. Buiten Vollenhove op aanvraag.  *de inhoud van de picknick kan afwijken. Mogelijk van dinsdag t/m zaterdag.